Serveringsteder

gapahuken_900_446

Våren 2008 åpnet vi ‘verdens størte gapahuk’ for servering og annen form for underholdning, vårt nye flaggskip når det gjelder kikkoff og store selskaper. Den er bygget i en hesteskoform og omkranser et stort ildsted med en fantastisk utsikt over Trondheimsfjorden. Her er det plass til 150 personer, og det er gode muligheter for en helaften med underholdning, musikk og dans i solnedgangen.

large_UKEArntFroesethHJEMME_01.jpg

Det er bygget lavvo med plass til 100 personer for servering av god mat under kokkens kyndige ledelse. Maks 70 personer til bespisning.
Her kan kan vi arrangere viseaftener og fortelle skumringssagn i grenselandet mellom fantasi og virkelighet.

Lavvoen ligger ved en grillplass med utsyn over Trondheimsfjorden, hvor steinaldermenneskene en gang satt i solnedgangen.
Fjorden var utgangspunktet for den fruktbare bygden eller ”Trøndernes land” og gir en flott ramme for fortellinger om Trøndelag.

large_dekket bord i stabburet.jpg

På Frøset Østre finnes et tømret bur fra 1855 med bevarte gjenstander i et tidsperspektiv på 500 år. Her formidler vi gårdens historie- forteller om menneskene som har levd på Frøset, i hverdag og fest.

Vi forteller også små romantiske eventyr med utgangspunkt i disse menneskene mens kokken serverer tradisjonell bondekost med kontinental vri og klarert vin fra høye glass på lange bord med levende lys.

 

Kopirett © 2015 FRØSET ØSTRE. Alle rettigheter.